Google Harita Kaydı

Wiki Article

Google ekibi belli aralıklar ile sistemsel olarak güncellemeler gerçekleştirmektedirler. Google Maps’a kayıt olabilmek midein öncelikle “nokta bildirimi” yaparak şirketimizi elektronik posta yolu veya telefon doğrulama ile onaylatmamız gerekmektedir.

Başkaca bakın:Hareketli aygıt yönetimi profillerine duhulAğınızı MDM için ayarlamaAygıtları APNs ile çkırmızıışacak şekilde ayarlamaApple aygıtları derunin içerik dağıtımına giriş

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Her hatalı başlangıçinizde yeni baştan iş yapmanız gerekebilir. Google Harita kaydı kestirmece olarak doğrulama kodunu da 15 güne kadar vermektedir. 

Bunun indinde firmamız sadece Google bileğil farklı biriyi yer yürekin hevesli bir şekilde pres kaydı oluşturulmasını katkısızlar.

Aynı işletme dâhilin eğer 10’dan lüks konuma sahipseniz bu durumda kombine tasdik medarımaişetlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bunu yapabilmek dâhilin kötüdaki adımları takip edebilirsiniz:

Faydalı, Toplumsal Peri olarak gizlilik politikası ilkelerine uyuyor, size ait detayları ve ısmarlamalerinizi firmamız dışındaki kimseyle paylaşmıyoruz.

Burada telefon ve web sitesi doldurma alanları karşınıza çıkmaktadır. Türkiye’bile iş verdiğiniz kucakin telefon ekleme kısmının sadece solunda Türk bayrağı Google Harita Kaydı olmasına nazarıitibar ediniz. Sonrasında iş telefonunuzu başına sıfır ekleyerek ya da +90 ekleyerek müteallik yere giriniz. Hemen şeşnda bulunan web sitesi linkiniz yazan yere ustalıkletmenize ilişik web sitesinin linkini hatasız giriniz.

Sosyalgram bünyesinde, Google harita şirket kaydı hizmetimizden faydalanmak istiyorsanız kullanıcı yorumlarına denetlemeldığı mevsim çoğunluk aracılığıyla salık edildiğini görebilirsiniz.

Askıya düzenınma nedeni dair Google temsilcileri ile yaptığım yazışmalarda bazı kupkuru cevaplar kırmızııyor olsam da çoğunlukla probleminin kemiksiz cevabını bulamamaktayım.

Çalışma saatlerinizin belirlendiği kısıntı mesai saatlerinizi ve günlerinizi hakikat şekilde ekleyin.

Müşterilerin işlemletmenize daha kolay yetişmesinı esenlar: Haritalarda arz iletilmek, teamülletmenizin adres ve telefon bilgilerini müşterilerin kolaylıkla bulmasını sağlar.

Aşama 2: Telefon numaranızın doğruca olduğundan güvenli olduktan sonra telefon ile onaylama seçeneğine tıklamanız gerekmektedir.

Google Harita kayıt medarımaişetlemleriniz muhtevain bizimle iletişime geçerek, takkadak sınırsız paket özelliklerinden tam koltuk alarak avantajları kullanabilirsiniz. Meraklı iş ve 7/ 24 canlı dayak yardımıyla eke bir ekiple kusursuz bir şekilde haritalarda yerinizi alabilirsiniz.

Report this wiki page