Google Maps İşletme Kaydı

Wiki Article

Google aracılığıyla ücretsiz ve her insana bariz olarak maruz görev dahilinde işletme kaydınızı yaparak;

Satın aldığım pin kodu ile haritalara eklemeyi çabucak yapabilir miyim? İşlem fenerya düşer mi?

Sonrasında sağ tarafta bulunan “seans açın” butonuna tıklayıp mafevkda bahsettiğim ötümlü kullandığınız Google hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini giriyoruz.

Onay kodu zarf ile gönderilmektedir ve adresinize teslimi averaj 14 zaman sürmektedir. Gelen tasdik kodunu Google My Business hesabınıza giriş yapmış olduktan sonrasında önem bildirimi yapmış olduğunız bölüme girerek davranışletmenizin Google kanatında size ilişkin olduğunu onaylamış olacaksınız.

Fevkdaki kârlemleri muayene ettikten sonra formu hakikat bilgilerle doldurup dosya ekleme kısmına mevhibe levhanızın şimdiki halini yükleyiniz.

Mebdekaları aracılığıyla kâraretlenen konumlar ve yanlış bilgilendirmelerde şirket onurının muhatara görmemesi midein Harita Sorunları ve kayıt oluşturma hizmetlerimizden yararlanabilişiniz.

Google haritalara konum ekleme, pres ekleme adımlarını elan hızlı bir şekilde girmek ciğerin bu adımları 5. seviye Google yöresel kılavuz hesabı ile yapmanızı önerebiliriz. Google mevzii rehberlere zirdaki bağlantıdan kaydolabilirsiniz.

Google Benim İşletmem külliyen ücretsiz olarak kullanılmaktadır. Yalnızca gereksinim müşterilerin ile didar yüze bildirişim rekiz gereksiniminizin olmasıdır. Silme online bir pres durumundaysanız Google Benim İşletmem kullanamazsınız.

İşletmeniz için blog makaslamakları yazın ve toplumsal medya hesaplarınızda paylaşın. İnternet üzerindeki varlığınızı çokletin ve müşterilerinize elan çokça ulaşın.

Sizin komünikasyon kısmında belirttiğiniz numaraya yabancı ülke kodlu bir kontrol gelecektir ve bu aramada Google benim davranışletmem doğrulama kodunuz diye başlayan 6 haneli bir kod söylenecektir.

İşletme kaydı olmayan konuletmeleriniz için pres kayıt başlangıçvurusu konstrüksiyonlması esenlanır. İşletmeniz hala Google'da kayıtlı bileğilse, Google Maps İşletme Google Harita Kaydı Kaydı Hizmeti ile bu problemi kolaylıkla çözebilirsiniz.

ısmarlamainiz karşı olgun olmak kucakin lütfen zirda mevcut alana sipariş numaranızı girin.

Eğer bir büronuz ya da atölyeniz yoksa ve konut evet da ofislere gidip reva görev veriyorsanız faydalı seçeneğini fiilaretlemelisiniz. İleri diyerek sonraki aşamaya ilerleyin.

Bu özlar sebebiyle hem jüpiter en yakın yerden hizmet matlup hem de işletme sahibi en doğru müşterilere ulaşacaktır.

Report this wiki page